![]() |
![]() |
|
|
چون دیدم دیگه باید اشکنه و پیاز خورد ، گفتم بد نیست دستور پختشو که از برکات اینترنت پیدا کردم و خودم تا به عمرم نه پختم و نه خوردم رو بنویسم.
فقط برای دو نفر
فرزند کمتر اشکنه بیشتر مواد لازم: یک عدد سیب زمینی متوسط یک عدد پیاز متوسط (من پیشنهاد میکنم پیاز داغش رو زیاد کنیم!!!!) دو عدد تخم مرغ دو لیوان آب جوش دو قاشق مرباخوری نعنا خشک یک قاشق مرباخوری شوید خشک نمک، زرد چوبه، فلفل، روغن به میزان دلخواه اول پیازُ با مقداری روغن تفت میدیم تا طلایی رنگ بشه بعد سیب زمینیُ که به صورت نگینی خورد کردیم میریزیم تو قابلمه و نمک ،فلفل ،زردچوبه ،نعنا خشک و شوید خشکُ اضافه میکنیم و یه تفت کوچیک همراه پیازها میدیمشون آب و اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا سیب زمینی بپزه دو تا تخم مرغ و توی قابلمه میشکنیم و میذاریم حسابی بپزن تقریبا نیم ساعت دیگه غذاتون حاضره * تخم مرغ ها رو توی یه کاسه بشکنین و دونه دونه به قابلمه اضافه کنید تا به هم نچسبند ** اشکنه تونُ با ترشی میل کنید *** از نون های خشک محلی برای توی اشکنه تون استفاده کنید بهتره حالا بگویید مرغ بهتر است یا اشکنه که....... برچسبها: جامعه |
|
+ نوشته شده در
سه شنبه ۱۳۹۱/۰۵/۱۰ساعت 19:31 توسط لاله اشک |
|
|
صفحه نخست پروفایل مدیر وبلاگ پست الکترونیک آرشیو عناوین مطالب وبلاگ |
| درباره وبلاگ |
همه چی از همه جا
|
|
RSS
|